Sahabat MANTAP

:: Memantapkan Minda Nasional ::

Militan Hamas Di Selangor, Strategi PAS terbaru…!

Posted by Sahabat MANTAP di Sabtu, 12 Disember 2009

Oleh: Putera_Adnan

Rombongan puak militan Hamas kini dalam kerangka lawatan ke Selangor. Mereka menjadi tetamu kehormat kepada kerajaan negeri Selangor. Mereka juga diraikan sebagai tetamu yang hebat.

Militan Hamas datang ke Selangor dibawa oleh Pas. Apa rancangan Pas membawa Hamas rapat dengan kerajaan negeri Selangor? Apakah strategi Pas untuk dekatkan Militan Hamas dengan Pas sebagai parti Islam di Selangor?

Adakah Pas punyai perancangan yang lebih besar apabila rapat dengan militan Hamas? Untuk rekod puak Hamas dan Fatah adalah dua jenis arab yang tak boleh bertemu muka antara satu sama lain di Palestin. Mereka sentiasa berperang sesama mereka. Bumi Palestin tidak aman antara lain disebabkan persengketaan dua bangsa arab yang bertelagah sejak dari dulu lagi.

Pas kini telah buktikan bahawa jika Teresa Kok boleh bawa ramai pelabur dan pelancung Taiwan datang ke selangor, Hassan Ali juga boleh bawa Militan Hamas ke negeri Darul Ehsan ini. DAP dan Pas kini mengorak langkah memperkuatkan akar masing-masing walaupun dengan kumpulan militan

Advertisement

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: