Sahabat MANTAP

:: Memantapkan Minda Nasional ::

PKR BERDIAM DIRI, PAS MEMBISU, UMNO TAKUT…!

Posted by Sahabat MANTAP di Khamis, 10 Disember 2009

Oleh: Putera_Adnan

Semakin hari semakin ramai yang tidak takut dalam mempersoalkan hak orang ISLAM MELAYU.Lebih teruk lagi bila ada orang melayu yang menyokong penentangan HAK ORANG MELAYU ini. Sebenarnya kebiadaban Nga Kor Ming dari DAP dan Tun Lim Keng Yaik dari GERAKAN dalam mempersoalkan hak orang ISLAM MELAYU.

Nga Kor Ming dengan biadap mempersoalkan pembinaan MASJID di Malaysia di mana Malaysia merupakan NEGARA ISLAM dan ISLAM sebagai AGAMA RASMI MALAYSIA. Nga Kor Ming yang sebelum ini pernah mempergunakan AYAT AL-QURAN dan kini mempersoalkan keistimewaan ISLAM..

Inilah yang dimahukan oleh PAS. Inilah ISLAM yang diajar oleh PAS kepada DAP. DAP, GERAKAN, MCA, MIC, PPP, HINDRAF, PKR dan parti-parti bukan islam tidak ada hak untuk mempersoalkan KEISTIMEWAAN ISLAM !

Lim Keng Yaik pula dengan biadab mempersoalkan KETUANAN MELAYU. Pada masa yang sama Lim Keng Yaik juga bersifat perkauman apabila mengajak masyarakat bukan melayu menentang serta mempersoalkan KETUANAN MELAYU. Lim Keng Yaik perlu tahu bahawa, kami orang Melayu juga tidak takut dalam menentang mereka. Gerakan perlu sedar mereka antara penyebab BESAR BN tidak mendapat 2/3 parlimen dan kalah di P.Pinang pada PRU12.

Kita perlu ingat masyarakat melayu tidak pernah takut memperjuangkan HAK ORANG MELAYU. DAP, GERAKAN, MCA, MIC, PPP, HINDRAF, PKR dan parti-parti bukan islam tidak ada hak untuk mempersoalkan KETUANAN MELAYU !

Kita bukan bersifat perkauman tetapi mereka sudah terlalu biadap. Saya percaya ORANG MELAYU tidak takut menyahut cabaran YB IBRAHIM ALI dalam mempertahankan hak ORANG MELAYU. Tetapi, Mana pergi UMNO? Mana PAS? Sekiranya PAS dan UMNO pun berdiam apatah lagi PKR. Semua penakut, tidak ada keberanian dalam menentang kebiadaban Nga Kor Ming dan Lim Keng Yaik!

Masihkah anda ingat dengan PERISTIWA 13 MEI?? , Ingatlah bahawa ORANG MELAYU tidak takut menempuh semula peristiwa ini…! Fikir2kan lah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: