Sahabat MANTAP

:: Memantapkan Minda Nasional ::

Pengakuan Ahli PAS Yang Disembunyikan

Posted by Sahabat MANTAP di Isnin, 24 Disember 2007

Oleh: Sang Tempur 

Pendedahan ini merupakan siri lanjutan dari satu topik berita internet yang pernah disiarkan bermula 6 November 2007 di laman-laman web berikut:

Surat, risalah dan VCD ini seperti yang dilaporkan media internet pembangkang telah disebarkan dan diedarkan di premis-premis awam seperti surau-surau, perhentian-perhentian bas, tepi-tepi jalan serta sekitar kawasan perumahan kira-kira seminggu sebelum kejadian demonstrasi 10 November 2007 di Kuala Lumpur.

Namun sehingga hari ini, apa-apa yang terkandung di dalamnya masih menjadi tanda tanya oleh segelintir rakyat yang telah mengetahui tentang laporan tersebut tetapi tidak berkesempatan untuk menemui dan membacanya. Mujur penulis berkesempatan mendapatkannya hasil ehsan daripada seorang sahabat yang telah terserempak dan mengutipnya.

Berikut dipaparkan salah satu kandungan risalah-risalah tersebut yang boleh didakwa sebagai pengakuan jujur penyokong PAS untuk tujuan penilaian. Sila klik pada setiap imej di bawah untuk pembesaran imej agar mudah dibaca. 


Mukasurat 1


Mukasurat 2


Mukasurat 3

Advertisements

5 Respons to “Pengakuan Ahli PAS Yang Disembunyikan”

 1. Mohd Hasim said

  Walau Macam mana pun saya tetap tidak sukan barisan nasional memerentah kerana tidak mahu memertabatkan ISLAM sebagai rujukan untuk mentadbir negara malaysia, Saya tidak mahu bersubahat dng sama sama mereka suka membuat fitnah OK.

 2. Assalamualaikum,

  Saya bersetuju dan bersimpati dengan penulis surat ahli PAS tersebut. Saya juga amat terkejut bagaimana Hj. Hadi Awang dan PAS boleh bersekongkol dan meyokong Anwar Ibrahim yang telah di sahkan oleh Hakim Mahkamah Agong melakukan liwat; satu perbuatan terkutuk dalam Islam dan meyokong PKR yang menolak Islam!! Kominis juga perjuangkan hak bersuara. Adakah PAS juga menyokong kominis dan sosialis!

  Saya pernah menulis surat dan artikel kepada Majalah Tamadun satu waktu dahulu mencabar DS Dr. Wan Azizah Wan Ismail, isteri DS Anwar Ibrahim sama ada beliau (Wan Azizah)benar-benar tidak tahu bahawa suaminya Anwar Ibrahim adalah peliwat atau terpaksa menafikannya demi maruah dan masa depan anak-anaknya. Mustahil Wan Azizah tidak tahu bagaimana Anwar Ibrahim dapat jadi Timbalan Presiden UMNO sekaligus menjadi TPM mengalahkan Ghaffar Baba. Orang seperti Anwar Ibrahim ini ke yang hendak di perjuangkan dan di tonjolkan oleh PAS sebagai pemimpin. Tak takut dosa ke? Orang yang buruk akhlaknya tidak wajar di sokong oleh seluruh umat Islam yang mendokong kesucian agamanya.

  Janganlah PAS kerana tujuan menghalalkan segala cara – itu pendekatan Anwar Ibrahim. Insaflah!!

 3. kipp said

  Kepada Harith Sanusi:

  Hang percaya ka si Anwar tu peliwat? Atau hang dok dengaq dari mahkamah aje.. heh? Camna la orang macam hang bleh percaya si Hakim kafir yang bawa masuk tilam jadi saksi. Dah la tilam tu tak ada mata, apatah lagi akal untuk berfikir…. Kalo aku jadi wan azizah pun aku memang tak jawab artikel dalam majalah tamadun tu… buang karan aje…. wakakakakakakakaka…

 4. Sahabatkumengong said

  laa tulis surat.. amne ic number..
  copnye mane?
  no ahli pas tuh..
  setakat tulis camtuh.. adik aku pun boleh yang dapat 5A UPSR

 5. Mak Iti said

  Aslm. Kebenaran tetap akan menyinar. Semua yang pernah mendakwa Anwar Ibrahim me***** telah mendapat balasan masing-masing. Bekas ketua pendakwanya pun dah kembali ke rahmatullah selepas mengalami pendarahan otak yang berulang selepas dibedah. Sebelum kematiannya dia telah dipindahkan ke HKL untuk nursing care. Memang saya tengok dah jadi ‘vege’. Mata terbuka tetapi tidak mampu buat apa-apa, tubuh mengerekot, kencing dan berak pun staffnurse yang tolong cucikan. Biarlah kita mati dengan mulia!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: